WAT IS PETBOX@HOME?

PetBox@Home is een maandelijks abonnement dat bestaat uit vlooien-, teken- en wormenproducten voor honden en katten. Dit abonnement sluit je eenvoudig online af. De producten worden gekozen o.b.v. het gewicht van jouw hond of kat. Maandelijks ontvang je in je brievenbus een pakketje met de juiste hoeveelheid vlooien- & tekenpipetten en ontwormingstabletten. Van tevoren ontvang je van ons een mail wat je wanneer kunt verwachten en je krijgt nog een reminder, zodat je nooit meer een behandeling vergeet!

WAAROM ZOU IK HET AFSLUITEN?

Omdat het je veel tijd bespaart! Wij doen al het werk voor jou. Je hoeft niet meer naar de winkel om je pipetten en tabletten te kopen. Je hoeft ook niet meer bij te houden wanneer je je dier moet behandelen. Je krijgt het gratis thuisbezorgd, op het moment dat jouw huisdier het nodig heeft. Zo houd jij je huisdier gezond, want met PetBox@Home kun je een vlooienplaag, een nare tekenbeet (met kans op ziekteoverdracht) en een ernstige wormenbesmetting voorkomen en houd jij tijd over voor andere leuke dingen!

WAT KOST HET?

Het abonnement is er al vanaf €4,95 per maand. De prijs is afhankelijk van het gewicht van jouw hond of kat, want een zware hond heeft nou eenmaal meer nodig dan een lichtere hond.

PetBox@Home voor de kat

PetBox@Home voor de hond

HOE VAAK KRIJG IK HET?

Je ontvangt 4x per jaar producten tegen wormen en 9x per jaar producten tegen vlooien & teken.
In onderstaand schema zie je wanneer je wat krijgt:

WELKE PRODUCTEN ZITTEN ERIN?

Je abonnement bestaat uit ontwormingstabletten van No Worm Pro en vlooien- en tekenpipetten van Flea Frea Fipralone Spot On. Deze producten zijn volledig afgestemd op het gewicht van jouw hond of kat. Lees meer over de producten.
Wil je meer weten over PetBox@Home? Check dan de meest gestelde vragen.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?