fbpx

Hoera een puppy / kitten!

Krijg jij binnenkort een nieuwe puppy of kitten? Van harte gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding! Bij de aanschaf van een nieuw huisdier heb je natuurlijk ook producten voor hem of haar nodig. Denk aan een mandje, leuke speeltjes en goede voeding.

Maar vergeet niet om je nieuwe huisdier ook gelijk te beschermen tegen vervelende parasieten, zoals vlooien, teken en wormen. Daarvoor is de PetBox puppy & kitten koker bedacht: 1 koker voor een gezonde en zorgeloze start!

PetBox koker

PetBox puppy kitten

Ontwormingstabletten

De koker bestaat uit een preventiepakket met daarin een ontwormingsmiddel van No Worm Pro. Dit product bestrijdt de meest voorkomende lint-, spoel-, haak-, zweep- en longwormen en het werkt zelfs preventief tegen hartwormziekte. De ontwormingstabletten zijn extra smakelijk gemaakt, dus jouw nieuwe kitten of puppy ontwormen moet geen probleem zijn!

Tegen vlooien & teken

Om jouw kleine vriend te beschermen tegen vlooien & teken zit er ook Flea Free Fipralone spot-on in. Dit zijn pipetjes die binnen 24 uur na toediening aanwezige vlooien en teken doden. Hiermee voorkom je een vlooienplaag en een tekenbeet (met kans op overdracht van nare ziektes).

Voor een ontspannen dier

Daarnaast kan het verhuizen naar een nieuwe omgeving erg stressvol zijn voor pups en kittens. Om deze verhuizing zo ontspannen mogelijk te maken, vind je in deze PetBox koker ook Pet Remedy doekjes. Deze kalmerende doekjes zijn gemaakt o.b.v. valeriaanolie, vetiver, basilicum en salie. Deze doekjes kunnen helpen om jouw nieuwe nerveuze vriendje te kalmeren.

Tegen urinegeur- en vlekken

Tot slot hebben we ook nog CSI URINE toegevoegd aan deze PetBox koker. Dit product verwijdert urinegeur- en vlekken. En dat is erg handig bij het zindelijk maken van jouw nieuwe huisdier! CSI URINE bevat enzymen die organische materialen afbreken, zoals hardnekkige urine, braaksel en ontlastingsvlekken. Dit product zorgt er ook voor dat je huisdier niet opnieuw gaat markeren.

Waar te koop?

Kortom, een koker vol handige producten voor puppy’s & kittens. Ga snel naar een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt om de koker aan te schaffen! Liever online shoppen? Ga dan naar één van onderstaande webshops:

www.bol.com

www.brekz.nl

www.dierallin.nl

www.dierspecialist.nl

www.medpets.nl

www.petsplace.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?