fbpx
PetBox@Home: alles-in-1 tegen vlooien, teken en wormen

PetBox: alles-in-1 oplossing tegen vlooien, teken en wormen

Er zijn veel verschillende soorten producten op de markt die werken tegen parasieten bij honden en katten. Pipetjes, tabletten, pasta’s, sprays… maar zou het niet ideaal zijn om een alles-in-1 oplossing te vinden tegen vlooien, teken én wormen? PetBox is het antwoord! 

PetBox: drie maanden beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Met PetBox koop je één product tegen vlooien, teken en wormen. Elke PetBox bevat drie pipetten Flea Free spot-on tegen vlooien en teken (één pipet per maand) en No Worm Pro tabletten voor één behandeling tegen wormen (1x per kwartaal) Lees meer over deze producten. Deze producten zijn precies afgestemd op een driemaandelijkse behoefte tegen vlooien, teken en wormen van jouw hond of kat. Je volgt hiermee het advies van dierenartsen en overheidsinstanties; één keer per kwartaal ontwormen en één keer per maand behandelen tegen vlooien en teken.

PetBox@Home: het hele jaar door beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Wil je niet drie maanden, maar het hele jaar door bescherming tegen vlooien, teken en wormen? Kies dan voor PetBox@Home! Dit is een abonnement dat je eenvoudig online afsluit; eenmalig registreren en daarna wordt alles voor jou geregeld! Elke maand krijg je precies de juiste producten opgestuurd die jouw hond of kat op dat moment nodig heeft. Zo krijg je 4x per jaar No Worm Pro voor de ontworming en 9x per jaar Flea Free spot-on-pipetjes tegen vlooien en teken.

PetBox Puppy/Kitten: voor een gezonde & zorgeloze start!

Speciaal voor de komst van een puppy of kitten is er de PetBox Puppy/Kitten-koker. Één complete koker voor een gezonde en zorgeloze start! Deze koker bestaat uit:

  • No Worm Pro ontwormingstabletten,
  • Flea Free spot-on pipetten tegen vlooien & teken,
  • Pet Remedy kalmerende doekjes,
  • CSI Urine geur- en vlekkenverwijderaar

Voortaan het hele jaar door jouw hond of kat beschermd tegen vlooien, teken en wormen?

Met PetBox@Home is jouw hond of kat het hele jaar door beschermd tegen vlooien, teken en wormen. En een groot voordeel voor jou: jij hoeft niet meer bij te houden wanneer het weer tijd is voor een tablet of een pipetje, wij doen al het werk voor jou. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen! Wil je meer weten over PetBox@Home? Klik dan hier PetBox@Home Lees dan verder.
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?