fbpx
PetBox

Wat is PetBox?

PetBox is een nieuw en innovatief concept. Het bestaat uit een alles-in-1 oplossing waarmee je jouw hond of kat gezond houdt. Op een eenvoudige manier bescherm je met PetBox jouw huisdier 3 maanden tegen vlooien, teken en wormen. PetBox is er voor elke hond en kat, verdeeld in verschillende gewichtsklassen.

3 Maanden tegen vlooien, teken en wormen

Elke PetBox bevat 3 pipetten Flea Free Fipralone spot-on tegen vlooien en teken (1 pipet per maand) en No Worm Pro tabletten voor 1 behandeling tegen wormen (1 keer per kwartaal). Lees meer over de productenDeze producten zijn precies afgestemd op een driemaandelijkse behoefte tegen vlooien, teken en wormen van jouw hond of kat. Je volgt hiermee het advies van dierenartsen en overheidsinstanties; 1 keer per kwartaal ontwormen en 1 keer per maand behandelen tegen vlooien en teken.

Het belang van preventief behandelen

Veel mensen behandelen te laat. Vaak wordt er pas behandeld als er vlooien, teken of wormen (parasieten) geconstateerd zijn. Maar om een ernstige wormenbesmetting, een nare tekenbeet (met kans op ziekteoverdracht) en een vlooienplaag te voorkomen, is het van belang om je hond of kat preventief te behandelen. Voorkomen is dus beter dan genezen!

Soorten PetBoxen

PetBox is er voor elke hond en kat en kan al gebruikt worden bij dieren vanaf 2 maanden oud. We hebben de volgende 6 varianten:

PetBox kat

PetBox Kat

1-2 kg  |  2-12 kg

PetBox hond

PetBox Hond

2-10 kg  |  10-20 kg  |  20-40 kg  |  40-50 kg

Waar te koop?

Kortom, 1 box die jouw hond of kat 3 maanden beschermt tegen vlooien, teken en wormen. Ga snel naar een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt om de koker aan te schaffen! Liever online shoppen? Ga dan naar één van onderstaande webshops:

www.bol.com

www.brekz.nl

www.dierspecialist.nl

www.medpets.nl

www.petsplace.nl

Voortaan het hele jaar door jouw hond of kat beschermd tegen vlooien, teken en wormen?

Dan is PetBox@Home echt iets voor jou! Hiermee krijg je elke maand de juiste producten voor jouw hond of kat gratis thuisbezorgd!

*Een hond of kat 100% wormvrij krijgen is helaas onmogelijk. Een ernstige wormbesmetting voorkomen is wel mogelijk! Minimaal 4x per jaar ontwormen is het advies. Omdat een ontwormingsmiddel geen werkingsperiode heeft, worden alleen de aanwezige wormen in het lichaam gedood. Door regelmatig te ontwormen voorkom je dat de aanwezige wormen een groot probleem worden en het vervelend wordt voor jouw huisdier.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?