fbpx
Ontwormen: tips om honden en katten tabletten te geven, lees je bij PetBox@Home

Ontwormen: tips om honden en katten tabletten te laten eten!

Het geven van tabletten aan honden en katten is vaak lastig. Vooral katten zijn hier erg kieskeurig in. Maar wanneer je een hond of kat wilt ontwormen, is het belangrijk dat jouw viervoeter de tabletten wel binnenkrijgt. Hieronder lees je tips om ervoor te zorgen dat jouw huisdier de tabletten gaat opeten!

Smakelijke ontwormingstabletten

Ga je jouw kieskeurige hond of kat ontwormen? Kies dan voor een smakelijke tablet, zoals de No Worm Pro ontwormingstabletten. Deze bevatten een vleessmaak, zodat je huisdier het bijna niet kan weigeren! 

EasyPill

Valt de No Worm Pro toch niet in de smaak? Schakel dan de hulp in van de EasyPill. Dit is een kneedbare, deegachtige en smakelijke substantie waar je de tablet in kunt verstoppen. Zo worden de vorm en de smaak van de tablet gemaskeerd en lijkt het net een lekkere snack! Jouw hond of kat heeft totaal niet door dat hij een ontwormingstablet binnenkrijgt. EasyPill koop je bij een (online) dierenspeciaalzaak.

Honden en katten ontwormen

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het om parasieten gaat! Een wormenbesmetting helemaal voorkomen is echter niet mogelijk. Wel kun je voorkomen dat het een ernstige besmetting wordt, door jouw hond of kat minimaal vier keer per jaar te ontwormen.


Voortaan het hele jaar door jouw hond of kat beschermd tegen vlooien, teken en wormen?

Met PetBox@Home is jouw hond of kat het hele jaar door beschermd tegen vlooien, teken en wormen. En een groot voordeel voor jou: jij hoeft niet meer bij te houden wanneer het weer tijd is voor een tablet of een pipetje, wij doen al het werk voor jou. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen! Wil je meer weten over PetBox@Home? Klik dan hier PetBox@Home Lees dan verder.
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?