fbpx
Checklist puppy! PetBox@Home

Checklist Puppy uitzet!

Krijg jij binnenkort een puppy in huis? Gefeliciteerd! Dat is een leuke en spannende gebeurtenis. Zorg er wel voor dat op het moment dat jouw pup in huis komt, je helemaal voorbereid bent; van de juiste voeding tot een fijne slaapplek. En heb je ook al gedacht aan de behandeling tegen vlooien, teken en wormen? In dit artikel lees je alles wat je nodig hebt voor de komst van een puppy!

Een gezonde start voor jouw puppy

Ook al is je pup nog zo jong, toch hij kan al vervelende parasieten oplopen, zoals vlooien, teken en wormen. Zorg voor een goede wormenkuur, een product tegen teken en een anti-vlooienmiddel voor jouw puppy. Zoek je een product dat het hele jaar door jouw puppy beschermt tegen vlooien, wormen en teken? Probeer dan PetBox@Home! Je krijgt elke maand precies thuisgestuurd wat jouw viervoeter nodig heeft tegen die vervelende parasieten. Wil je meer weten over PetBox@HomeLees dan verder.

Verhuizing zonder stress

De komst van een puppy is niet alleen voor jou spannend, voor zo’n jonge pup kan het erg stressvol zijn. Hij of zij wordt namelijk uit zijn nestje, zijn vertrouwde omgeving gehaald en zal moeten wennen aan zijn nieuwe thuis. Bij deze overgang kun je jouw pup helpen met een product zoals de Pet Remedy Welkom Thuis Set. Dit product kalmeert jouw puppy op een natuurlijke wijze en zorgt ervoor dat hij/zij minder stress ervaart bij de verhuizing.

Vlek- en geurverwijderaar

Een ongelukje is vaak snel gebeurd bij puppy’s, zeker als ze nog niet zindelijk zijn! Urinegeuren- en vlekken in huis kunnen erg vervelend zijn. Gewone schoonmaakmiddelen werken vaak niet, omdat ze de vlekken en geuren voor de sterke hondenneus niet doen wegnemen. Een speciaal middel hiervoor is CSI Urine. Het is geen gewoon schoonmaakmiddel, maar is speciaal geformuleerd met enzymen om urine aan te pakken op moleculair niveau. CSI Urine verwijdert urinevlekken en geuren volledig en voorkomt opnieuw markeren.

Boodschappenlijst puppy

Tot slot mogen onderstaande producten niet ontbreken op de puppy uitzetlijst!

  • Puppyvoer
  • Puppysnacks
  • Voer- en drinkbak
  • Hondenmand / kussens
  • Bench en trainingsmat
  • Puppyspeeltjes
  • Verzorgingsproducten (zoals een shampoo, hondenborstel, nagelknipper etc.)
  • Halsband- en hondenlijn
  • Poepzakjes
  • Producten voor in de auto of op de fiets (zoals een speciale vervoersbox, autodeken of een speciale hondenfietsmand).

Deze producten zijn allemaal te koop bij een (online) dierenspeciaalzaak. Zorg ervoor dat je alles ruim op tijd in huis hebt, zodat je helemaal puppy-ready bent!


Voortaan het hele jaar door jouw hond of kat beschermd tegen vlooien, teken en wormen?

Met PetBox@Home is jouw hond of kat het hele jaar door beschermd tegen vlooien, teken en wormen. En een groot voordeel voor jou: jij hoeft niet meer bij te houden wanneer het weer tijd is voor een tablet of een pipetje, wij doen al het werk voor jou. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen! Wil je meer weten over PetBox@Home? Klik dan hier PetBox@Home Lees dan verder.
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?