fbpx
Checklist kitten in huis - PetBox@Home

Checklist Kitten uitzet!

Krijg jij binnenkort een kitten in huis? Gefeliciteerd! Dat is een leuke en spannende gebeurtenis. Het is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je helemaal voorbereid bent op het moment dat jouw kitten in huis komt; van de juiste voeding tot een fijne slaapplek. En heb je ook al gedacht aan de behandeling tegen vlooien, teken en wormen? Lees hieronder wat je allemaal nodig hebt voor je kitten.

Een gezonde start voor jouw kitten

Ook al is jouw kitten nog jong, toch kan hij/zij al vervelende parasieten oplopen, zoals vlooien, teken en wormen. Zorg dus voor een goede wormenkuur, een product tegen teken en een anti-vlooienmiddel voor jouw kitten. Zoek je een product dat het hele jaar door jouw kitten beschermt tegen vlooien, wormen en teken? Probeer dan PetBox@Home! Je krijgt elke maand precies thuisgestuurd wat jouw kat nodig heeft tegen die vervelende parasieten. Wil je meer weten over PetBox@HomeLees dan verder.

Verhuizing zonder stress

De komst van een kitten is niet alleen voor jou spannend, voor zo’n jong katje kan het erg stressvol zijn. Hij of zij wordt namelijk uit zijn nestje, zijn vertrouwde omgeving gehaald en zal moeten wennen aan zijn nieuwe thuis. Bij deze overgang kun je jouw kitten helpen met een product zoals de Pet Remedy Welkom Thuis Set. Dit product kalmeert jouw kitten op een natuurlijke wijze en zorgt ervoor dat hij/zij minder stress ervaart bij de verhuizing.

Vlek- en geurverwijderaar

Een ongelukje is vaak snel gebeurd bij kittens, zeker als ze nog niet zindelijk zijn! Urinegeuren- en vlekken in huis, vooral van katten kunnen erg vervelend en hardnekkig zijn. Gewone schoonmaakmiddelen werken vaak niet, omdat ze de vlekken en penetrante geuren niet doen wegnemen. Gelukkig is er een speciaal middel hiervoor: CSI Urine. Dit is geen gewoon schoonmaakmiddel. Het is speciaal geformuleerd met enzymen om urine aan te pakken op moleculair niveau. CSI Urine verwijdert urinevlekken en geuren volledig en voorkomt opnieuw markeren.

Boodschappenlijst kitten

Tot slot mogen onderstaande producten niet ontbreken op de Kitten uitzetlijst!

  • Kittenvoer
  • Kittensnacks
  • Voer- en drinkbak
  • Mandje / kussen
  • Kattenbak + vulling
  • Krabpaal
  • Kittenspeeltjes
  • Verzorgingsproducten (zoals een borstel, nagelknipper etc.)
  • Vervoersbox
  • Kattenluik (mits je dier naar buiten gaat)

Deze producten zijn allemaal te koop bij een (online) dierenspeciaalzaak. Zo kan je een fijn, veilig en gezond nieuw thuis creëren voor jouw kitten en ben je straks helemaal kitten-ready!


Voortaan het hele jaar door jouw hond of kat beschermd tegen vlooien, teken en wormen?

Met PetBox@Home is jouw hond of kat het hele jaar door beschermd tegen vlooien, teken en wormen. En een groot voordeel voor jou: jij hoeft niet meer bij te houden wanneer het weer tijd is voor een tablet of een pipetje, wij doen al het werk voor jou. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen! Wil je meer weten over PetBox@Home? Klik dan hier PetBox@Home Lees dan verder.
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?